Afbeelding
R. Willems

42e landelijke tandemtocht voor visueel gehandicapten een groot succes

17 mei 2019 om 07:30 lokaal

BUNNIK Op zaterdag 11 mei gaf burgemeester Ruud van Bennekom het startsein voor de 42e landelijke tandemtocht voor visueel gehandicapten. Deze tocht wordt sinds jaar en dag door de Lions Club Bunnik georganiseerd en was met 120 deelnemers en vrijwilligers ook dit jaar weer een groot succes.

De tocht voert met ongeveer 50 tandems door het prachtige en afwisselende landschap van de Kromme Rijnstreek en Utrechtse Heuvelrug. De deelnemers worden opgehaald van het station, krijgen een huurtandem, een voorrijder en een volledig verzorgde dag met lunch en een feestelijke afsluiting met een borrel en bingo. De tocht werd mogelijk gemaakt met de hulp van vele vrijwilligers en sponsoren. 

De tocht van ca 50 km was dit jaar pittig, met enkele zware klimmen, maar in perfecte weersomstandigheden. De sfeer was ontspannen en vrolijk. Lions Club Bunnik dankt alle betrokkenen voor de inzet. Mocht u in 2020 willen meefietsen, of voorrijder willen zijn, stuurt u een mail aan tandemtochtlionsbunnik@gmail.com.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie