Winnaar van de Ondernemersprijs 2017, Driessen Food.
Winnaar van de Ondernemersprijs 2017, Driessen Food. Colijn van Noort van Foto van Noort

Indienen nominaties ondernemersprijs

17 mei 2019 om 15:30 lokaal

BUNNIK Voor de vijfde keer op rij reikt de Bunnikse Handel en Industrie Kring (BHIK) de ondernemersprijs in de gemeente Bunnik uit. Op 30 oktober 2019 ontvangt de meest creatieve ondernemer deze prestigieuze prijs. Creatief kan op velerlei wijzen worden uitgelegd: ontwikkeling van een nieuw product of dienst, opzetten van een nieuwe onderneming, een innovatief idee of een creatieve manier waarop met uitdagingen, problemen of kansen wordt omgegaan.

De jury, onder het voorzitterschap van de nieuwe burgemeester Ruud van Bennekom, selecteert uit de genomineerden een aantal bedrijven en legt een bedrijfsbezoek af. Aan de hand van de criteria zullen zij uiteindelijk een keuze maken. De ondernemersprijs brengt veel publiciteit met zich mee en u kunt zich scharen in de rij van gerenommeerde bedrijven als Driessen Food en BHG die de prijs eerder uitgereikt kregen.

Alle bedrijven binnen de gemeente Bunnik komen in aanmerking voor de ondernemersprijs. Bent u of kent u ondernemers uit de gemeente Bunnik die voor deze prijs in aanmerking zouden kunnen komen? Reageer dan snel. Aanmelden kan tot 31 juli 2019 via info@bhik.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie