Ouders en leerlingen bemannen de Fairtrade koffiecorner. V.l.n.r.: Heleen Glazema, Batist (groep 7), Floris (groep 8) en Aurelia van Leeuwen.
Ouders en leerlingen bemannen de Fairtrade koffiecorner. V.l.n.r.: Heleen Glazema, Batist (groep 7), Floris (groep 8) en Aurelia van Leeuwen. Edward Mac Gillavry

Fairtrade koffiecorner Barbaraschool

6 april 2019 om 06:13 lokaal Deel je nieuws
In het kader van de Vastenactie organiseert de Barbaraschool een Goede Doelen Week. De hele week is de Fairtrade koffiecorner geopend in het ochtendspitsuur van de school rond half negen. Stichting Bunnik Fairtrade zorgt voor de Fairtrade materialen rondom de koffietafel. De Vastenactie staat dit jaar in het teken van schoon water in de Derde Wereld. Waar mensen vaak lang moeten lopen om drinkwater te halen. Om te beseffen wat dat betekent is er donderdag 11 april een Watersponsorloop. Leerlingen halen flessen water uit de Kromme Rijn en brengen die naar school. Ze laten zich sponsoren met een bedrag per meegenomen liter. De opbrengst gaat naar projecten in Niger, Congo, Nicaragua en Sierra Leone.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie