Concert Victoria
Concert Victoria Jan Jansen

Geslaagd en afwisselend concert van Drumfanfare Victoria

11 maart 2019 om 12:43 lokaal Deel je nieuws

Afgelopen zondag, 10 maart was het jaarlijkse concert van Drumfanfare Victoria in het Postillion Hotel in Bunnik. Dit jaar in samenwerking met Muziekgezelschap Coda uit Amersfoort en Blaaskapel BlaasVaak. 

Naast het reguliere programma waarin fanfare, drumband en majorettes zichzelf presenteren en laten horen was er dit jaar een afwisselend programma. Het Historisch Thema Orkest van Muziekgezelschap Coda verraste het publiek met een aantal klassieke nummers zoals: Moeder, ik wil bij de revue, You'll never walk alone en 1948 uit het welbekende 'Toen was Geluk heel Gewoon'. In combinatie met historische en originele kleding uit die tijd was het een prachtige show om te zien en horen.

De Bunniks blaaskapel BlaasVaak was dit jaar ook van de partij en liet hun nieuwe set horen waaraan hard hebben gewerkt de laatste tijd. De polonaise werd ingestart en het was een groot feest om naar te luisteren.

Hierna werd gezamenlijk afgesloten met drie nummers en was het tijd om gezellig na te kletsen.

Ben je benieuwd wat het inhoud om te spelen bij de fanfare of drumband, of om mee te dansen met de majorettes? 
Op 4, 11, 18 en 25 april organiseert de drumfanfare gratis proeflessen waaraan iedereen kan deelnemen. Op 8, 15 en 22 april kan je gratis meedansen met de majorettes. Alle proeflessen vinden plaats in de Schoudermantel in Odijk. Kan je nog geen noten lezen? Geen probleem, de lessen zijn geschikt voor iedereen en ook voor een instrument wordt gezorgd.

Kijk voor meer informatie en inschrijvingen op: www.victoriabunnik.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie