Keeper van DWSV voorkomt dat Dennis Nederhof kan scoren
Keeper van DWSV voorkomt dat Dennis Nederhof kan scoren Peter Beemer

DWSV 1 - AURORA onbeslst.

25 februari 2019 om 16:00 Sport/sport Deel je nieuws

AURORA speelde zondagmiddag het restant van de op 2 december '18 gestaakte wedstrijd uit tegen het Utrechtse DWSV. Toen de wedstrijd gestaakt werd was de stand na een half uur spelen 1-1 (een door Sander de Bruin benutte strafschop) en was een speler van de thuisclub met rood van het veld gestuurd.
DWSV begon furieus aan deze wedstrijd en wist al snel op 2-1 te komen. Het creëerde tot de rust veel kansen maar die werden niet benut.
Na rust bleef DWSV op de bal jagen wat veel balbezit opleverde maar kansen werden niet benut of troffen het aluminium.  Het was Milton van Dam die uit vrijstaande positie AURORA naast DWSV schoot. DWSV probeerde AURORA nog verder onder druk te zetten maar op sommige momenten kwam AURORA er ook gevaarlijk uit. Kort voor tijd schoot Sander de Bruin AURORA op een 2-3 voorsprong en dacht AURORA de buit binnen te hebben. In blessuretijd wist DWSV toch nog de verdiende gelijkmaker vanuit een moeilijke hoek in het doel te schieten.

Na het scoren van de 2-3 gaat Sander de Bruin uit zijn dak.
Milton van Dam scoort de gelijkmakende 2-2.