Carnavalskrant 'De Hinniker' onthuld

18 februari 2019 om 09:55 lokaal

WERKHOVEN Op zondag 10 februari is de nieuwe canavalskrant 'De Hinniker' van carnavalsstichting 'De Vergeten Hoek' officieel onthuld. Er is dit jaar weer een mooie glossy ontstaan vol met foto's, verhalen en natuurlijk informatie over het aanstaande carnavalsfeest.

Nadat de Prins de bitterballenwedstijd had verloren, trof hij het eerste exemplaar onder een schaal van deze lekkernijen. Dit alles onder toeziend oog van onze nieuwe burgemeester, Ruud van Bennekom. Hij kreeg natuurlijk als eerste de nieuwe Hinniker persoonlijk overhandigd waarna de hoogheden van Kikkerloo en Ojik ook hun exemplaar officieel in ontvangst konden nemen.

Met deze gezellige middag zijn de festiviteiten in De Vergeten Hoek onofficieel van start gegaan. Officieel gaan we van start op vrijdag 22 februari met het Beginnersbal. Hierna volgt op zaterdag 23 februari de grote optocht waarvoor de weersvoorspellingen veelbelovend zijn. Na de optocht vindt de prijsuitreiking plaats in feesthal van De Gebroeders A.N. van Impelen. Die avond gaan we verder met de Grote gekostumeerde carnavalsavond. Op zondag 24 wordt er afgesloten met een kindermiddag. Alle informatie is terug te vinden op de website: www.devergetenhoek.nl. Op de site kunnen deelnemers zich inschrijven voor de optocht. Het Beginnersbal en de Grote gekostumeerde carnavalsavond op zaterdagavond zijn inmiddels uitverkocht.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie