Spel op smartphone
Spel op smartphone Pexels

Vind uw spel bij het Digitale Café van SeniorWeb

30 januari 2019 om 15:27 lokaal Deel je nieuws

De dagen worden langzaam langer, maar buiten is het nog steeds koud en ligt er af en toe nog een laagje sneeuw. De meeste mensen zitten een groot deel van de dag binnen. Wat kunt u dan zoal doen?

 

U kunt bijvoorbeeld spelletjes spelen op uw tablet, telefoon of computer. Er bestaan veel leuke en informatieve spelletjes, ook voor senioren. Wist u bijvoorbeeld dat er een MAX Geheugentrainer app bestaat? Hierop kunt u allerlei spellen doen die uw geheugen stimuleren. En wist u dat u ook met andere mensen samen kunt spelen? U hoeft er niet eens uw huis voor uit.

 

Bij het Digitaal Café van SeniorWeb kunt u terecht met al uw digitale vragen, maar kunt u nu speciaal langskomen voor meer informatie over spelletjes op uw digitale apparaten. We kunnen u helpen bij het vinden van een spel, bij het downloaden en verwijderen van apps. Heeft u vragen over de veiligheid van de app? Is de app gratis of moet u ervoor betalen? Wij kunnen u hiermee helpen.

 

Het Digitaal Café is elke dinsdag in Bibliotheek Idea Bunnik van 10:00 tot 11:30. U hoeft u niet aan te melden, maar mag gewoon binnen komen lopen. Voor meer informatie kunt u terecht op www.ideacultuur.nl/digitaalcafe.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie