Inzameling kerstbomen in onder andere Bunnik

21 december 2018 om 12:50 lokaal

BUNNIK RMN (Reinigingsbedrijf Midden Nederland) haalt in januari kerstbomen op in de gemeenten Baarn, Bunnik, Nieuwegein, Soest, IJsselstein en Zeist. Inwoners van deze gemeenten kunnen in het inzamelschema zien wanneer RMN bij hen langskomt. Het inzamelschema is te vinden op www.rmn.nl (na het intypen van postcode en huisnummer) of in de RMN-app die gratis te downloaden is.

Alle versiering, verlichting, slingers en ornamenten moeten uit de kerstboom verwijderd zijn. De boom mag aan de onderkant geen kruis, pot, bak, of standaard meer hebben. De kerstboom mag maximaal 2.5 meter hoog zijn om te kunnen inleveren.

Hoogbouw Inwoners die gebruikmaken van een verzamelcontainer met toegangscontrole kunnen de kerstboom op de ophaaldag vóór 7.30 uur op de stoep neerleggen op vijf meter afstand van de verzamelcontainer.

Laagbouw Bij laagbouwwoningen kunnen inwoners op de ophaaldag de kerstboom vóór 7.30 uur neerleggen op de plek waar ze normaal gesproken hun container of kliko aanbieden.

Alleen voor echte kerstbomen RMN haalt alleen echte kerstbomen op. Kunstbomen en andere bomen dienen inwoners zelf in te leveren bij het recyclingstation.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie