Ouderenavond KBO

18 december 2018 om 13:07 lokaal

HOUTEN/BUNNIK Afgelopen maandag werd in een overvolle zaal van restaurant De Engel in Houten de jaarlijkse decemberbijeenkomst gehouden. De ouderenbond bestaat 40 jaar en dat was een reden om een extra feestelijk tintje aan deze bijeenkomst te geven. Cabaretier Jos Thomasse bracht het programma "Zoete Koek", er werd genoten van een heerlijk buffet en was er het optreden van Hamoen & Friends.

De voorzitter, de heer Cees Stal, gaf in een terugblik een overzicht van wat er in het afgelopen jaar is gedaan, maar ook dat er in het nieuwe jaar wordt gewerkt aan een organisatie die er wil zijn voor de (jongere) senioren.

De samenleving verwacht vandaag een grote mate van zelfredzaamheid. Toch komt er vaak een moment dat senioren hulp nodig hebben om zelfstandig te kunnen blijven. Hiervoor bieden wij de Senioren Vraagbaak vrijwilliger, een deskundige die helpt bij allerlei vragen op het gebied van wonen, zorg, welzijn, mobiliteit en eenzaamheid.

Verder zijn er deskundigen op het gebied van hulp bij belastingaangiften, Huurtoeslag of Zorgtoeslag. Hoe zit het met mijn financiën? Ook hiervoor kunt u op vertrouwelijke basis een beroep doen op de KBO Senioren Vraagbaak.

Wilt u de KBO steunen door middel van een lidmaatschap dan stelt men dat zeer op prijs. Immers door uw lidmaatschap draagt u bij aan een stukje collectiviteit die anderen zo nodig hebben.

Wilt u meer informatie dan kunt u bellen naar de ledenadministratie van KBO Houten-Bunnik. Telefoonnummer 030-6371209 of mailen naar kovernooij@gmail.com

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie