v.l.n.r: Cor Veerman (relatiemanager Medipoint), Wethouder Erika Spil, John van Maanen (onderhoudsmonteur bij Medipoint) en Michel van der Linden (Vestigingsmanager Medipoint).
v.l.n.r: Cor Veerman (relatiemanager Medipoint), Wethouder Erika Spil, John van Maanen (onderhoudsmonteur bij Medipoint) en Michel van der Linden (Vestigingsmanager Medipoint). gemeente Bunnik

Medipoint wordt nieuwe leverancier hulpmiddelen WMO

17 december 2018 om 17:24 lokaal Deel je nieuws

De Gemeente Bunnik heeft een nieuwe leverancier Wmo-hulpmiddelen gekozen. Wmo staat voor Wet maatschappelijke ondersteuning. Bij de hulpmiddelen kunt u onder andere denken aan rolstoelen en driewielfietsen. Vanaf 1 januari 2019 neemt Medipoint de volledige dienstverlening op zich, voor inwoners die via de gemeente een hulpmiddel in bruikleen hebben, of gaan krijgen. 

 

Na een regionale aanbesteding is een contract voor meerdere jaren afgesloten. Medipoint kwam op prijs- kwaliteitsverhouding het beste uit de aanbesteding. De overeenkomst betreft de levering en het onderhoud van Wmo-hulpmiddelen. Inwoners die al een hulpmiddel hebben, blijven deze hulpmiddelen gewoon behouden. Inwoners die voor het eerst voor een Wmo-hulpmiddel in aanmerking komen, kunnen voor alle dienstverlening bij Medipoint terecht.

 

Medipoint

Voor inwoners van de Gemeente Bunnik is Medipoint een nieuwe dienstverlener. Medipoint biedt naast Wmo-hulpmiddelen een breed aanbod van hulpmiddelen, die je kunt lenen, huren of kopen. Een voorbeeld van een middel dat te huur wordt aangeboden is een scootmobiel, inclusief verzekering, 24/7 pechhulp, gratis rij- instructie en levering aan huis.

 

Persoonlijk aanspreekpunt

De inwoners die al een Wmo- hulpmiddel via de gemeente in bruikleen hebben, zullen door de adviseurs van Medipoint in het eerste halfjaar van 2019 persoonlijk bezocht worden om kennis te maken. Deze persoonlijk adviseur kijkt dan gelijk het hulpmiddel na en voorziet het van een sticker met daarop de contact- en onderhoudsgegevens.

Meer informatie over Medipoint staat op de website www.medipoint.nl. U kunt ook bellen met telefoonnummer 0318 – 757 940.

 

 

Op de foto: v.l.n.r: Cor Veerman (relatiemanager Medipoint), Wethouder Erika Spil, John van Maanen (onderhoudsmonteur bij Medipoint) en Michel van der Linden (Vestigingsmanager Medipoint).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie