Celeritas wint en blijft thuis ongeslagen

16 december 2018 om 23:06 Sport/sport Deel je nieuws

In de laatste wedstrijd van de eerste competitie helft en tevens de laatste wedstrijd in 2018 bracht Celeritas de overwinning op Gemini uit Zoetermeer. Met deze zege bleef Celeritas in thuiswedstrijden ongeslagen, in uitwedstrijden verloor het team echter 10 punten

Tegen de lager geplaatste gasten kende Celeritas een moeilijke start , Celeritas realiseerde zich pas na de 3-0 achterstand dat er uit een ander vaatje getapt moet gaan worden om niet van het veld gespeeld te gaan worden. Toen de Bunnikse ploeg het spel in handen nam en via 3-3 naar een 6-4 voorsprong ging was het spel van Gemini over. Ondanks het niet al te hoge spelpeil zocht Celeritas met een 9-7 voorsprong de kleeedkamer op voor de rust.

Na rust speelde Celeritas een gewonnen wedstrijd, met de  21-16 overwinning bleven de punten in eigen huis en werd de eerste competitie helft afgesloten met de 4e plaats.    Zaterdag 5 januari wordt er in Amsterdam gespeeld tegen de reserves van de Amsterdamse studentensportvereniging US.