Wethouder Jorrit Eijbersen opent dierenspeciaalzaak De IJsbeer met het doorknippen van een lint. Eigenaresse Marieke met baby Mila geven assistentie.
Wethouder Jorrit Eijbersen opent dierenspeciaalzaak De IJsbeer met het doorknippen van een lint. Eigenaresse Marieke met baby Mila geven assistentie. Richard Thoolen

Dierenspeciaalzaak De IJsbeer feestelijk geopend

16 december 2018 om 22:11 lokaal

BUNNIK Zaterdag werd dierenspeciaalzaak De IJsbeer feestelijk geopend door wethouder Jorrit Eijbersen. Eijbersen gaf te kennen trots te zijn op de mooie winkel en wenste eigenaresse Marieke van Beers veel succes. Met man en macht was men er in geslaagd om de winkel tijdig gereed te krijgen en de dag daarvoor te verhuizen van De Molen naar Het Slot. Voormalig eigenaar Marcel Nagel had zich mede ingezet om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, en was blij dat het allemaal gelukt was.

Nadat Eijbersen met het doorknippen van een lint de dierenspeciaalzaak officieel had geopend werden de gasten getrakteerd op koffie/thee met gebak. Alle klanten kregen een verrassingspakket mee voor hun huisdier, waarin naast een sneeuwbol met ijsbeer allerlei lekkernijen waren opgenomen. De winkel trok veel bekijks. Menig bezoeker had zijn/haar hond meegenomen. Marieke, die een echte dierenvriend is, genoot van al die viervoeters en gaf ze wat lekkers en aandacht.

René Kooper uit Odijk met zijn Pyreneese berghond Isabel was één van de eerste klanten.
Eigenaresse Marieke is blij met de grote belangstelling tijdens de opening van haar winkel.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie