De vier categorieën
De vier categorieën Cultuurplatform

Uitnodiging inzenden (beeld)verhalen

7 december 2018 om 17:48 lokaal Deel je nieuws

Hoe Werkhoven feest viert, de geschiedenis van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, een levensverhaal van een oudere uit Odijk, een gemiddelde zaterdag op je sportclub; een (beeld)verhaal voor Bunnik over Bunnik kan overal over gaan, zolang het gaat over jouw beleving van het dorp in de gemeente Bunnik waar je leeft.

Na de workshops schilderen, schrijven, film maken en fotografie, nodigen wij alle inwoners van de gemeente Bunnik uit om in één van voorgenoemde categorieën (schilderij, geschreven verhaal, film of foto) een verhaal te maken en dit verhaal in te zenden naar de organisatie. Lees voor je inzendt even de spelregels en vul een inschrijfformulier in.

De wedstrijd sluit 6 januari 2019. In januari komt de jury bij elkaar om de beste verhalen te selecteren. Deze verhalen worden gepresenteerd tijdens de finale. De jury bestaat uit vier leden, werkzaam in de film-, fotografie-, schilderkunst- en schrijfwereld.

Save the date; op zondagmiddag 27 januari tussen 15 en 17 uur maken we de winnaars bekend tijdens een zinderend verhalenfestival in de Schoudermantel in Odijk. Iedereen in de zaal mag meestemmen over de publieksprijs, komt dat zien!

Bunnik over Bunnik is een initiatief van Cultuurplatform Bunnik en is te bereiken via email: bunnikoverbunnik@gmail.com of onze Facebookpagina facebook/bunnikoverbunnik

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie