Afbeelding
Kuun Jenniskens

Wat staat er op de raadsagenda?

4 december 2018 om 07:30 lokaal

ODIJK Op donderdag 13 december houdt de gemeenteraad haar laatste vergadering van dit jaar. Op verzoek van P21 komt er een interpellatiedebat over het financieel beleid van de gemeente.

Kuun Jenniskens

OPEN HUIS Om 19:30 uur staat de tweede Bestuursrapportage op de agenda, die inzicht geeft in de inkomsten en uitgaven tot nu toe in 2018; loopt Bunnik in pas met de begroting? Er lijkt een bedrag van 66.700 euro over te blijven en dat wordt in de spaarpot gestort.

RAAD De raad begint naar verwachting om 20 uur. Op de agenda staan als hamerpunten: de 2e Bestuursrapportage; de verordening Werkgeverscommissie; en het verlenen van een tijdelijke ontheffing van de woonplaatsvereiste aan burgemeester Ruud van Bennekom.

Als debatpunt heeft P21 een interpellatie aangemeld, die gaat over het financieel beleid. Het CDA kaartte tijdens de raad van 22 november in de vragenronde aan, of alles wel volgens de regels gebeurt. Omdat P21 hier graag een debat over wil voeren, wat niet mogelijk is in de vragenronde, heeft de agendacommissie het onderwerp als interpellatie geagendeerd.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie