Kerstactie
Kerstactie Lions Bunnik

Jaarlijkse Kerstactie Lions

30 november 2018 om 12:38 lokaal Deel je nieuws

Traditiegetrouw organiseert de Lions Club Bunnik weer de Kerstactie. Bij de supermarkten in Bunnik, Odijk en Werkhoven zullen op zaterdag 15 december 2018 supermarktartikelen worden ingezameld, waarmee kerstpakketten worden samengesteld. Met deze actie worden veel mensen in de gemeente Bunnik blij gemaakt, mensen die zich een extraatje rond de feestdagen niet kunnen veroorloven. Vorig jaar hebben de Lions 170 pakketten kunnen uitdelen en zij hopen dat ook dit jaar weer met uw medewerking te kunnen doen.

De RSD en contacten van Caritas, Diaconie en de Vluchtelingen Werkgroep Bunnik zullen hun cliënten en contacten rechtstreeks benaderen met de vraag of zij graag een kerstpakket willen ontvangen. De pakketdozen zijn dit jaar gesponsord door Adviescentrum Lammers uit Bunnik.

De Lionsclub Bunnik zal ook weer DE koffiepunten inzamelen ten behoeve van de voedselbank in Wijk bij Duurstede. U kunt uw DE punten op deze zelfde dag inleveren in een speciaal daarvoor opgestelde doos.

Mocht u ook een kerstpakket willen ontvangen, maar niet rechtstreeks door bovenstaande instanties worden benaderd, stuurt u dan een briefje naar Postbus 19, 3980 CA Bunnik, onder vermelding van uw adresgegevens.

Met steun van de bewoners in de gemeente Bunnik, rekent de Lions Club Bunnik ook dit jaar weer op een geslaagde Kerstactie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie