Activiteiten van De Schoudermantel in december
Activiteiten van De Schoudermantel in december De Schoudermantel

Activiteiten voor jongeren bij De Schoudermantel

28 november 2018 om 15:33 lokaal Deel je nieuws

In december gaan we weer leuke dingen doen in De Schoudermantel! Elke woensdag van half drie tot half vijf kun je hier gamen, knutselen, spelletjes doen, chillen, skaten, lezen, voetballen en meedoen aan de speciale activiteiten (vanaf 10 jaar). Op woensdag 5 december doen we een Sinterklaas-spel. Op vrijdag 7 december zijn we ook open en gaan we fortnite dansjes doen en je eigen foute kersttrui versieren (neem zelf een trui of shirt mee). Op woensdag 12 december doen we ‘pimp je eigen vuurwerkbril’ en op woensdag 19 december is er de Kerstbioscoop. Daarna zijn we even dicht in verband met de Kerstvakantie.

Op vrijdag 14 december is er Santa’s Snow Party van 19.30 – 22.00 uur. Dat wordt een leuk feestje, ben je er bij? Voor iedereen van groep 7 en 8.

We zijn ook twee keer op woensdagavond open voor jongeren vanaf 14 jaar: 12 en 19 december. Jongerenwerker Hassan Touh gooit de deuren open en iedereen is welkom van 7 tot 9 uur. En we gaan zaalvoetballen voor de leeftijd 14-18 jaar op 27 december in De Lindenhof en op 2 januari voor jongeren onder de 14. Check onze website www.schoudermantel.nl of onze socials voor alle details.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie