Rick Bruggeman gaat na een snelle spelhervatting over tot scoren van het 20e doelpunt van Celeritas Arie Draaijer

Celeritas eervol uitgeschakeld in het handbal bekertoernooi

17 november 2018 om 23:56 Sport/sport Deel je nieuws

In sporthal de Tol speelde Celeritas dinsdagavond voor het landelijk bekertoernooi tegen Ha-Stu, het studententeam van de universiteit Nijmegen. Het werd een spectaculaire wedstrijd waarin het talrijke publiek heeft kunnen genieten van goed en snel handbal. Verrassend was het dat Celeritas tegen dit één niveau hoger spelend team gelijke tred hield, en zelfs met een 14-12 voorsprong de eerste helft afsloot. Na rust zag Celeritas kans tot halverwege aan de leiding te blijven, daarna waren het de studenten die op voorsprong kwamen bij 18-19 en dit ook niet meer uit handen gaven. Ondanks kranig verweer  en  fraaie aanvalspatronen lukte het Celeritas niet om de kleine achterstand goed te maken. De thuisploeg moest toezien hoe ze door de 24 - 27 nederlaag door Ha-Stu uit het bekertoernooi werden geknikkerd.Het was een zeer sportieve wedstrijd waar  het publiek van heeft kunnen genieten en dit na afloop met een applaaus liet blijken. Ondanks de nederlaag kunnen de mannen van Celeritas tevreden zijn over het vertoonde spel wat zij hebben laten zien en kunnen zich nu verder concentreren op de competitie.