Uitslag 6-1
Uitslag 6-1 Tessa van wijk

Bunnik Vrouwen 2 winst op Zwaluwen Utrecht '11

13 november 2018 om 07:29 Sport/sport Deel je nieuws

Competitie wedstrijd nummer 7 van dit seizoen, zo langzaam aan wordt duidelijk wie er bovenin meedraaien en winst zou ons steviger in de top 5 plaatsen. 
Jael maakte vandaag net als Melanie haar debuut bij Vrouwen 2. Met deze nieuwkomer hebben we nu spelers uit de hele Krommerijnstreek; WijkbijDuurstede, Cothen, Werkhoven, Odijk en Bunnik!
Snel naar de wedstrijd, odanks wat gevaarlijke uitvallen, hadden wij het meeste balbezit en kon een doelpunt niet uitblijven. Sam werd diep aangespeeld, leek iets te ver naar de buitenkant gedreven te worden, maar schoot ongelofelijk droog de bal tegendraads hoog in de verre hoek. 1-0! Het bleef erg spannend, maar het middenveld was voor ons en onze verdedigers stonden goed. Na goed doorzetten van Rianne, stond de 2-0 op het bord en dachten we lekker te gaan rusten. Maar een uitbraak van Zwaluwen bracht de spanning toch weer terug, een prima counter leverde de 2-1 op.
De 2e helft had Bunnik de wind tegen en Zwaluwen had duidelijk zin om de wedstrijd naar hun toe te trekken, toch was het weer ons team dat steeds beter ging combineren, Uit een rommelige situatie dook Melanie als een duveltje uit een doosje op en tekende de bevrijdende 3-1 aan. Daarna werd het echt smullen en speelde Bunnik de beste wedstrijd helft van het seizoen. Echt mooi om te zien hoe dit team wekelijks groeit. Elke keer werd de vrije speelster gevonden en defensief zat het potdicht.
De 4-1 werd gescoord door Rianne en toen beruste Zwaluwen in haar nederlaag. Maar Bunnik had nog meer doelpunten honger en met elke corner ging of Nienke of Lois mee naar voren. De laatste kreeg de bal voor haar voeten en aarzelde niet, bam 5-1! Een keiharde vrije trap van Carmel werd knap tegen de lat gewerkt door de keepster, maar oplettende Manouk liep de bal met haar bovenlichaam prima over de doellijn. 6-1. Dat was ook de eindstand.
Een prima resultaat  met goed verzorgd voetbal. Volgende week mogen we om 11.15 bij Sporting Vr4 aantreden en hopen we deze prima reeks voort te zetten.
Ook enthousiast geworden? Zondag 2 december spelen we weer in Bunnik om 10.00 uur. Supporters van harte welkom en natuurlijk ook weer 2 “ meissies’ Oh ja, we zijn ook te volgen op Insta #bunnik_vrouwen2  erg leuke foto’s en filmpjes ??

Sportieve groet
Hans

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie