Smakelijkste campagne van 2018: Nederland Leest!

5 november 2018 om 12:22 lokaal Deel je nieuws

Goed nieuws voor iedereen met leeshonger, want de hele maand november staat lezen centraal tijdens Nederland Leest. Dit jaar met een thema om je vingers bij af te likken: voeding! Deze landelijke campagne speelt zich vooral af in de bibliotheken. Zowel leden als liefhebbers van de bibliotheek mogen in de bibliotheek gratis het boek 'Je bent wat je leest' ophalen.

Mooi geschenkboek

In het geschenkboek 'Je bent wat je leest' schrijven Rosanne Hertzberger, Charlotte Kleyn, Marion Pauw, Joël Broekaert en Pierre Wind over verschillende aspecten van voeding. Door de mooie combinatie van fictie, non-fictie, spanning, wetenschap én heerlijke recepten is het boek lekker leesvoer voor iedereen. Je kunt het boek gratis ophalen tijdens de service-uren in de bibliotheek, maar wees er snel bij, want op is op!

Meer informatie: www.ideacultuur.nl/nederlandleest

 

Bibliotheek Idea Bunnik
Meer genieten van minder eten
Vaak beginnen mensen aan een dieet om af te vallen. Maar dat is o zo lastig, want de verleidingen zijn groot. En we willen genieten van lekker eten. Je kunt het ook omdraaien. Begin bij jezelf en oefen met luisteren naar je lichaam. Eet niet gedachteloos, maar met je volle aandacht. BGN-gewichtsconsulente Annette Wessels geeft in bibliotheek Idea Bunnik de workshop ‘Meer genieten van minder eten’. Ze vertelt over de zeven verschillende soorten ‘hongertypes’ en zijn er praktische oefeningen. Na afloop is er ruim gelegenheid om vragen te stellen en te discussiëren over diëten, dieetboeken en eetgewoontes. Neem zo nodig je eigen dieetboek mee.

dinsdag 20 november 19.00 tot 20.30 uur
Kosten: € 7,50 p.p. (bij aanvang contant en gepast te voldoen)
Aanmelden: Bij Annette Wessels info@olijfvoedingsadvies.nl

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie