Huiskamer van Odijk - Informatie avond: Gasloos wonen in Odijk

5 november 2018 om 09:56 lokaal Deel je nieuws

Odijk, 5 november 2018. 

De Energiegroep Bunnik houdt op woensdag 14 november a.s. (en niet zoals eerder gemeld op 15 november) een informatie avond over uw eigen mogelijkheden om te besparen op energie. Deze avond wordt door de Huiskamer van Odijk georganiseerd in het kader van Verhalen en Inspiratie en vindt plaats in het Dorpshuis Odijk, aanvang 20.00 uur.

Bent u nieuwsgierig geworden of zit u met veel vragen na de eerste informatie avond, gehouden in het gemeente huis op 16 oktober, dan hebt u nu een tweede kans om aan te schuiven. Op deze avond gaat Hans Dam, een van de initiatiefnemers van Energiegroep Bunnik, in op de vraag wat besparen op energie betekent voor de diverse woonkernen in Odijk. 

 “Wij willen in huiskamergesprekken mensen nader informeren en ook elkaar laten informeren over eigen voornemens en ervaringen met vergelijkbare huizen”, geeft Hans aan. 

Dat kan in Odijk natuurlijk prima starten bij de Huiskamer van Odijk. Neem vooral uw vragen op dit gebied mee. Uw verbruikscijfers van elektra en gas, (bijv. een recente nota). Laat u informeren over aanpak, mogelijkheden, voordelen en lasten. Dus neem de uitnodiging aan om mee te luisteren, mee te denken en ideeën op te doen voor de toekomst van het gasloos wonen in Odijk. 

 

Dorpshuis Odijk – Rijneiland 7 

Voor leden van de Huiskamer van Odijk gratis. 

Niet leden entree 5 € p.p.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie