Praisedienst met uitBUNdig

21 oktober 2018 om 23:07 lokaal Deel je nieuws

Het is herfst, de dagen worden korter, het is minder lang licht. En toch kan het zó mooi zijn als het zonlicht op al die herfstkleuren schijnt. Dan kun je genieten van de mooie natuur.

Door het licht zie je de dingen anders, beter, scherper. Soms is het mooier, soms zie je helaas ook beter wat er niet goed is. En misschien kun je daar wel iets aan doen, van betekenis zijn voor een ander.

Dáár gaat het over in deze dienst: over gerechtigheid en recht doen. Maar ook over licht in de wereld; wij kunnen een licht zijn voor anderen. Jezus deed het ons voor; Hij was het Licht van de wereld.

De dienst met Ds. Bram Alblas, jeugdpredikant uit Houten, en praisegroep uitBUNdig o.l.v. Wibo Hijink begint om 10 uur in de Oude Dorpskerk (Kerkpad 2 in Bunnik). In de Witte Huisjes achter de kerk is de oppas. Daar is na de dienst ook gelegenheid elkaar te ontmoeten bij koffie, thee en limonade.

Heb je zin om mee te zingen in uitBUNdig? Spreek één van ons na de dienst aan. Of kom naar de volgende repetitie: 27 nov. om 19.45 uur in de Oude Dorpskerk.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie