Pijnlijke nederlaag voor mannen Celeritas

8 oktober 2018 om 00:13 Sport/sport Deel je nieuws

Na het goede resultaat van vorige week gingen de mannen van Celeritas vol goede moed naar Spijkenisse om het het op te nemen tegen HVOS. Het was al snel duidelijk dat Celeritas niet bij de les was, pas na de 6-0 achterstand kan de eeste Bunnikse treffer worden genoteerd. Celeritas bleef kans op kans missen terwijl de thuisploeg wel met regelmaat wist te scoren. Halverwege de eerste helft keek de ploeg uit Bunnik al tegen een 11-1 achterstand aan. Tegen het eind van het eerste deel weet Celeritas wel te scoren doch ook HVOS deed dit. De ruststand wers 16-6. Na rust bleek Celeritas het lek boven te hebben na 2 snelle doelpunten, dit was echter maar een moment opname, de thuisploeg nam weer het heft in handen en liep nog verder uit. Bij het laatste fluitsignaal stond er een beschamende 36-20 nederlaag op het scorebord.          Zondag komt het Utrechtse HMS/Achilles in De Tol op bezoek, een andere benadering van die wedstrijd is nodig om de punten thuis te houden. De aanvang is 13.00 uur