Kom erbij! Kinderboekenweek 2018

25 september 2018 om 19:15 lokaal

BUNNIK Het is weer feest in de Bibliotheek: de Kinderboekenweek start op woensdag 3 oktober met als thema Vriendschap. Kom erbij! Kinderen kunnen tijdens de Kinderboekenweek meedoen aan diverse feestelijke activiteiten in en buiten de Idea Bibliotheken.

Kinderen vanaf 6 jaar kunnen van 3 tot 13 oktober gratis mee speuren in de Bibliotheek. Na schooltijd en in Zeist ook op zaterdag vanaf 10.00 uur. Iedereen krijgt na afloop een cadeautje. Woensdag 3 oktober om 14.30 uur geeft Ingrid ter Haar, de schrijfster van het sprookje Amara, in Bibliotheek Idea Zeist een feestelijke boekpresentatie. De illustraties van Heleni Greeve zijn tijdens de Kinderboekenweek tentoongesteld in de bibliotheek. Toegang gratis.

Het volgende is al bijna traditie. Het jaarlijkse Kinderboekenfeest in Theater Figi in Zeist is er weer! Op zondag 7 oktober vanaf 12.30 uur is iedereen van 4 tot en met 12 jaar van harte welkom op dit feest vol leuke activiteiten rond kinderboeken en beroemde kinderboekenschrijvers. Het Kinderboekenfeest is een gezamenlijk initiatief van: Stichting Boek & Theater Zeist, Hotel Theater Figi, Bibliotheek Idea, Literair Zeist, Cultuur Zeist en Boekhandel Kramer & van Doorn. Toegang is 6 euro via Figi Zeist

Kinderen van 6 tot en met 10 jaar kunnen samen met hun vriend of vriendinnetje een vriendenboekje maken bij de workshop Vriendenboekje maken op woensdag 10 oktober van 14.00 tot 15.00 uur in Bibliotheek Idea Bunnik. Toegang is 2,50 euro. Aanmelden via ideacultuur.nl/kinderboekenweek.

Iedereen tot 18 jaar kan gratis lid worden van Bibliotheek Idea en gratis boeken lenen. Kinderen kunnen zich samen met een ouder of verzorger inschrijven bij Bibliotheek Idea en via www.ideacultuur.nl. Het is belangrijk dat het kind of de begeleider bij het afhalen van het pasje een legitimatiebewijs meeneemt.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie