Het te slopen kantoorpand van CNV aan de Oude Haven
Het te slopen kantoorpand van CNV aan de Oude Haven Kuun Jenniskens

Woningbouw op CNV terrein een stap verder

23 september 2018 om 11:30 lokaal

ODIJK Momenteel ligt het ontwerpbestemmingsplan ter inzage voor de bouw van 21 tot 25 woningen aan de Oude Haven in Odijk. Oktober vorig jaar legde de gemeenteraad hier de kaders voor vast. Het voormalig kantoorpand van de CNV bouw en houtbond zal worden gesloopt en plaats maken voor woningbouw.

Kuun Jenniskens

HUUR EN KOOP Het gaat hier om een project van de Gecombineerde Bunnikse Vastgoedbedrijven. Zij gaan op deze plek 4 vrijstaande woningen, 6 twee-onder-één-kap-woningen, 5 rij- en hoekwoningen bouwen. Ook zit er 30 procent sociale huur in dit bouwplan. Dit bestaat 6 sociale woningen kleiner dan 60 vierkante meter, of 10 starterswoningen tot 40 vierkante meter - in een appartementengebouw.

De woningdichtheid komt neer op 33 woningen per hectare. De maximum goot- en bouwhoogte voor de woningen ligt op 7 meter en 11 meter. Voor de appartementen ligt de maximum bouwhoogte op 11 meter. Het hele plan wordt niet hoger dan twee bouwlagen met kap. Er zitten 39 parkeerplaatsen in het plan.

INLOOPAVOND Nog tot en met 1 november liggen de stukken ter inzage. Dat kan digitaal, maar ook op het gemeentehuis. Tevens is er op 16 oktober van 19 tot 21 uur een inloopavond op locatie Oude Haven 1 te Odijk.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie