Celeritas heet u welkom

27 augustus 2018 om 06:47 Sport/sport Deel je nieuws

Nu het nieuwe schooljaar weer is begonnen is ook de Bunnikse Handbalvereniging Celeritas gestart met het handbalseizoen 2018 - 2019.

Om belangstellende kennis te laten maken met de snelle en attractieve handbalsport biedt Celeritas de gelegenheid om zonder enige verplichtingen een aantal maanden aan de trainingen deel te nemen. De handbaltrainingen  en wedstrijden worden gehouden op de buitenaccommodatie  van sportpark Tolhuislaan in Bunnik  Vanaf oktober gaan de handbalactiviteiten verder in sporthal De Tol.

Dinsdag en donderdagavond worden de trainingen gehouden, met uitzondering voor de meisjes en jongens van 7 en 8 jaar die op woensdagmiddag om 14.30 u. beginnen.

De kinderen van 9 en 10 jaar oefenen om 18.00 u, gevolgd door de 11 en 12 jarige, aansluitend gaan om 19.00 uur de overige jeugdgroepen verder. Vanaf 20.00 uur is het veld beschikbaar voor senioren (vanaf 19 jaar) dames en heren.

Voor dames die geen competitie willen spelen is de mogelijkheid om aan te sluiten bij de recreanten of de groep die zich de FIT-ters noemen, zij gaan op donderdag om 20.30 u. met hun activiteiten beginnen.

Belangstellend, kom eens een kijkje nemen en leer de hanbalsport en Celeritas kennen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie