De kracht van je adem 

24 augustus 2018 om 20:43 lokaal Deel je nieuws

Weet je al dat je met de adem de kwaliteit van je leven kunt verbeteren? En wil je dat nu ook echt in de praktijk gaan brengen? Kom dan op 14 september om 19.30 naar een informatie/workshop over de kracht van de adem in het Yogacentrum in Bunnik.

Tijdens deze workshop leer je eenvoudige ademoefeningen die meteen verlichting op leveren voor het dagelijks leven. Meer energie en rust in het hoofd. Je leert de basis van een techniek uit de Transformational Breathing waarmee je het leven weer in eigen hand kunt nemen. 

Na deze informatieavond volgen  7  verdiepingsbijeenkomsten. Hier gaan we in op de transformerende ademhaling en ga je ervaren hoe de adem een krachtig middel kan zijn om emotioneel en mentaal in balas te komen. De manier van ademen zegt veel over hoe je je voelt. Verbeter je de ademhaling dan voel je je beter. Je leert een ademhaling die de levensenergie weer laat stromen zodat je weer vanuit passie kunt gaan leven.Gun jij jezelf deze ervaring ? Wil je meer weten of wil je je aanmelden, mail naar hermsenmarc@kpnmail.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie