Green Race Heuvelrug Tweedaagse

24 augustus 2018 om 10:04 lokaal

UTRECHTSE HEUVELRUG In het weekend van 1 en 2 september organiseert de Stichting Green Race de 1e Heuvelrug Tweedaagse. Een uitdagende wandeltocht door het prachtige bos- en heidegebied van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Een aangenaam en afwisselend landschap om heerlijk van te genieten!

De stichting Green Race heeft tot doel mooie sportevenementen te organiseren in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Een deel van de opbrengsten van het evenement gaat naar de natuur voor het behoud van de flora en fauna.

Op zaterdag 1 september en zondag 2 september zijn er twee mooie routes van respectievelijk 20 en 40 km uitgezet. Beide dagen wordt er gestart vanaf vakantiepark De Bonte Vlucht tussen Leersum en Doorn. De eerste dag wordt er in westelijke richting gelopen en de tweede dag in oostelijke richting. Het is ook mogelijk om maar één dag te lopen. Bij de inschrijving kan dat aangegeven worden. Ook nordic walkers zijn welkom.

Tijdens de wandeling passeert u enkele fraai gelegen horecagelegenheden waar u naar eigen wens en voor eigen rekening een pauzemoment kunt inlassen.

Bij de start en finish zorgt de Green Race voor de nodige gezelligheid om nog even na te praten met andere wandelaars en supporters. Op het sfeerplein zijn verschillende lokale bedrijven en organisaties aanwezig zoals Imkerij Klein Groenbergen, Chocolaterie de Leersumse Kei, Bartimeus Houtbewerking, Kaasboerderij De Katwinkel, Van Swieten Kunstobjecten, WNF, Voetmassage Nettie Hardeman e.a.

Uiteraard maken wij zondag ook het bedrag bekend wat we met deze Heuvelrug Tweedaagse kunnen doneren aan het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug.

INSCHRIJVEN Online via www.greenrace.nl/event/tweedaagse/ of beide dagen op de startlocatie.

STARTTIJDEN 40 km om 8.00u en 20 km om 11.30u in verband met een gezamenlijke finish. Finishen kan tot 18.00u.

STARTLOCATIE Vakantiepark de Bonte Vlucht, Leersumsestraatweg 23, 3941 MN Doorn

KOSTEN € 22,- voor twee dagen en € 19,50 voor één dag. Leden van de KWBN en SGWB krijgen € 1,- korting.

OVERNACHTING EN ETEN Het is mogelijk om voor een speciaal tarief je tent opzetten op vakantiepark de Bonte Vlucht (0343 473 232) en om je op te geven voor de speciale 'wandel-macaroni' bij Eetcafé de Bonte Koe (06 212 019 83).

Meer informatie: www.greenrace.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie