Henk Westbroek treedt op bij Odijk komt thuis
Henk Westbroek treedt op bij Odijk komt thuis Westbroek

Vakantieverhalen uitwisselen bij Odijk komt thuis

21 augustus 2018 om 13:28 lokaal Deel je nieuws

Zondag 2 september wordt de zevende editie van Odijk komt thuis afgesloten door Henk Westbroek. Terug van vakantie is dit dorpsfestival hét moment om vakantieverhalen uit te wisselen en dorpsgenoten te ontmoeten. Van 15.00 tot 19.30 uur is iedereen van harte welkom op het terras van het Dorpshuis Odijk. Naast de uitreiking van de handdruk van Odijk (15.15 uur) is er vanaf 15.30 uur akoestische achtergrondmuziek. Na ongeveer 17.00 uur gaat het volume omhoog. Rond 17.30 uur is er voor iedereen een optreden van Henk Westbroek. Voor de kinderen staat er een springkussen. De crew van het Dorpshuis zorgt ervoor dat de inwendig mens niets tekort komt.

Het podium staat, net als vorig jaar, op het terras bij het Dorpshuis, Rijneiland 7. Bij minder weer gaat het festival gewoon door, maar dan binnen. Toegan is net als altijd gratis.

Nog meer dan voorheen is er de mogelijkheid om te ontmoeten met op de achtergrond easy listening muziek van Shacoustic. Oud Odijker Theo van Marsbergen is met zijn dochter bij talloze festivals te horen en komt speciaal naar Odijk. Dat geldt ook voor Henk Westbroek die ooit met Het Goede Doel hun eerste optredens kenden in De Beug, ooit het jongerencentrum van Odijk. Vanaf een uur of vijf gaat het geluid harder en komt ne een aantal covers door een speciale band Henk Westbroek op het buitenpodium. Voor de kinderen is er een springkussen en gratis limonade.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie