Wandelen met de Seniorenactiviteiten Bunnik
Wandelen met de Seniorenactiviteiten Bunnik GvSANTEN

De seniorenactiviteiten gaan weer van start

20 augustus 2018 om 07:09 lokaal

BUNNIK Veel Bunnikers tussen de 50 en de 100 hebben het afgelopen jaar plezier beleefd aan één of meer van de seniorenactiviteiten van SAB. Zou u óók wel eens willen zingen, schilderen, bridgen, yogales volgen of handwerken? Is line dance, sjoelen, biljarten, gymnastiek of tafeltennissen misschien méér iets voor u? Of wandelen met of zonder stokken? Geeft u dan snel op via tel.nr. 06 18550150; er zijn nog enkele plaatsen vrij! U kunt altijd gratis een keer meedoen.

Voor andere activiteiten hoeft u zich niet op te geven; bij klaverjassen, bingo en het internetcafé/soos kunt u gewoon binnenlopen en ook voor de fietstochten is aanmelden niet nodig.

INFORMATIE In het najaar staan weer enkele infoavonden/-middagen op het programma.

Opfrissen verkeersregels: SAB en het Cursusproject organiseren een cursus Opfrissen verkeersregels, te verzorgen door Veilig Verkeer Nederland. De cursus bestaat uit 2 dagdelen – naar keuze middag of avond - op 1 oktober en 29 oktober 2018. Kosten € 18,-. Opgave via het Cursusproject, waarvan de folder op 4 september 2018 wordt verspreid.

Testament: Velen zullen zich nog de interessante infoavond herinneren door mr. Madeline Westers over het Levenstestament. Op donderdag 8 november 2018 zal zij 's avonds in de Witte Huisjes weer een infoavond verzorgen, dit keer over het Testament. Nadere gegevens volgen maar noteert u de datum alvast in uw agenda.

BIJZONDERE ACTIVITEITEN SAB is van plan nog meer bijzondere activiteiten te organiseren; deze zullen bekend gemaakt worden in de Nieuwsbrief, op de website en via aanplakbiljetten.

Kijk voor méér informatie en aanmelden Nieuwsbrief op de website www.seniorenbunnik.nl of bel het inlichtingen- en aanmeldnummer 06 18550150.

De bekende activiteitenkalender is op verschillende plekken in het dorp opgehangen!

KORTING Wist u dat deelnemers aan SAB activiteiten korting krijgen op toegangskaartjes voor de Kromme Rijn concerten op zondagmiddag in de Oude Dorpskerk in Bunnik? Het is voldoende bij aanschaf van een kaartje te melden dat u SAB deelnemer ben. Zie www.krommerijnconcerten.nl.

Lezing van Seniorenactiviteiten Bunnik
Fietstocht van Seniorenactiviteiten Bunnik
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie