Afbeelding
FysioVandaag

FysioVandaag breidt uit naar Bunnik

Advertorial_1

BUNNIK FysioVandaag is al ruim 10 jaar een begrip in Houten. Met inmiddels vestigingen in Nieuwegein en Leidsche Rijn kon een uitbreiding naar Bunnik niet uitblijven. Vanaf 1 oktober aanstaande opent FysioVandaag de deuren van de praktijk in Bunnik aan de Regulierenring

FysioVandaag is specialist in het behandelen van klachten aan knie, enkel, rug en schouder. Naast de reguliere behandelingsmethoden, maken de fysiotherapeuten van FysioVandaag gebruik van diverse specialistische behandelingsmethoden . Denk aan shockwave therapie en flywheeltraining. Frank Robertz is eigenaar en fysiotherapeut: ,,Wij behandelen veel chronische peesgerelateerde klachten met de allernieuwste kennis en technieken.”

NIEUWE BEHANDELMETHODE FysioVandaag is recent gestart met een innovatieve behandelmethode bij langdurige spier- en peesklachten: Percutane Electrolyse (PE) of ook wel EPTE genoemd. Frank legt uit: ,,Je kunt het zien als dry needling met een toevoeging. Je ziet de naald onder echogeleiding op je scherm. Daardoor kun je exact zien waar de pees geïrriteerd is en heel precies behandelen. Er loopt een stroompje door de pees waardoor de zuurgraad wijzigt en het weefsel en het herstel als het ware ‘aangezet’ wordt.”

TOTAALPLAATJE EPTE/PE is een uitkomst bij langdurig en chronisch geïrriteerde pezen, zoals de achillespees en de kniepees. Frank: ,,De EPTE/PE therapie is onderdeel van een behandeling. Het is een combinatie met oefeningen, spieren losmaken, een eventuele zoolcorrectie en inzicht in de belasting. Het zijn diverse factoren bij elkaar die je moet aanpakken om een klacht op te lossen.”

POSITIEVE WERKING Lisa Bos is als Fysiotherapeut werkzaam bij FysioVandaag in de nieuwe vestiging in Bunnik en zal de EPTE/PE behandelingen gaan uitvoeren. ,,Er zijn inmiddels meerdere studies uitgevoerd naar de behandeling. De positieve werking en de resultaten zijn veelbelovend.” Lisa is in 2019 afgestudeerd en heeft gehandbald op eredivisie niveau: ,,Ik heb veel affiniteit met sport. Sporters met blessures help ik graag snel weer terug naar hun oude niveau.” Iedere maand is er een sportarts in de praktijk in Houten aanwezig. FysioVandaag heeft in Bunnik dankzij de link met sport een samenwerking met Sam’s Fit Gym aan de Rumpsterweg.

GRATIS INLOOPSPREEKUUR FysioVandaag is geopend in de avonduren. Op maandagavond is er een gratis inloopspreekuur om 21.30 uur. Je kunt er terecht met al je vragen. Van jong tot oud is welkom. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig. Op fysiovandaag.nl vind je de contactgegevens van de dichtstbijzijnde vestiging en een online inschrijfformulier.

advertentie