Afbeelding
Reisbureau-Bunnik
de specialist

Vakantie boeken? Nu of nog wachten?

Advertorial_1

,,Ik weet nu niet hoe het u vergaat, maar de gebeurtenissen van de laatste 6 maanden hebben een enorme impact gehad op ons leven, zowel sociaal als ook ons werk. Een ieder van ons kent de verhalen van uitgestelde bruiloften, feestjes en vakanties, maar ook ernstig zieken of sterfgevallen in de familie en kennissenkring.” Aan het woord is Jan Alofs.
,,Bij mijn Reisbureau-Bunnik is het de afgelopen tijd een rollercoaster geweest. Met blije klanten omdat hun reis kon worden verzet, verdrietige klanten omdat hun huwelijksreis niet doorging en teleurgestelde klanten die hun gekoesterde cruise in ‘het water zagen vallen’.

Maar met de kennis van dit moment en ervaring heb ik de belangen van mijn klanten kunnen behartigen en hen kunnen gerust stellen en ontzorgen.

Sinds 2 maanden is het reizen en vakantie vieren weer beperkt mogelijk, waarbij iedereen een nieuw fenomeen ervaart, het ‘landen en veiligheid-stoplicht’. In het leven geroepen door de overheden om het ‘duidelijk en helder’ te maken! Denk daarbij aan de mooie kleuren Groen, Geel, Oranje en Rood. Het Blauwe zwaailicht komt volgens mij ook nog wel!
Inmiddels weet iedereen wel wat deze kleuren betekenen en moeten een gerust gevoel geven om de keuze voor een vakantiebestemming te maken. Wat echter het probleem is, zijn de steeds wisselende kleuren van de gebieden of landen waar men naar toe wil gaan. Want reizen naar een groen of geel gekleurde bestemming is goed te doen, zij het wel met wat beperkingen, maar die accepteren wij. Het probleem bij de reiziger ligt in het feit dat een stad, gebied of zelfs een heel land plotseling de kleur oranje of rood krijgt. Want niemand wil langer op de vakantiebestemming blijven dan waarvoor geboekt is of om na thuiskomst nog 10 dagen in thuisquarantaine te gaan.

Mij wordt veel gevraagd: moet ik nu wachten tot het laatste moment of zal ik nu alvast boeken? Mijn antwoord is niet gebaseerd op wetenschap of ervaring, want ook ik heb deze situatie nog nooit eerder meegemaakt. Maar ik heb wel een advies!
Wachten tot het laatste moment geeft geen garantie dat de reis doorgaat of niet onderbroken moet worden. Wel liggen de reissommen dan hoger. U kunt ook nu uw vakantie boeken! U heeft dan in ieder geval de beste deal te pakken voor de beste prijs. Alleen weet u niet of het straks doorgaat, maar daarvoor boekt u zeker en veilig bij uw reisbureau. Wanneer u nu een reservering voor 2021 maakt, heeft u de voordelen en de algemene verwachting dat er dan een vaccin is, waardoor u veilig en zorgeloos op reis kunt.

Hoe het ook zal worden, ik zal altijd voor u klaar staan en dat doe ik met veel plezier!”

Winnaars van de Giftcard van Brothers Horeca Groep van € 50,- n.a.v. de Win Actie op Facebook Personal Touch Travel Jan Alofs, gefeliciteerd:
Mevr. L. van de Reep / Dhr B. van Deijl / Mevr M. den Decker / Mevr. C. van den Bosch

www.reisbureau-bunnik.nl of 06-24103883

advertentie