Gezondheidscentrum Kromme Rijn opent op 2 juni de deuren
Gezondheidscentrum Kromme Rijn opent op 2 juni de deuren Agnes Corbeij

Gezondheidscentrum Kromme Rijn opent op 2 juni de deuren

14 mei 2020 om 13:00 Zorg

BUNNIK De afgelopen maanden hebben vele Bunnikers de bouw van het nieuwe gezondheidscentrum nauwgezet gevolgd. Op dit moment wordt binnen heel hard gewerkt aan de afwerking, daarna is de inrichting aan de beurt. De deuren openen op 2 juni. 

door Agnes Corbeij

In het nieuwe gebouw komen huisartsenpraktijken Van Steenis en Hassink en Franssens samen. Verder komen gaan de volgende partijen verhuizen naar dit nieuwe gebouw: Kromme Rijn Apotheek, Fysiozorg Munro, tandartspraktijk Boca Sana, tandtechniek Dental Keramiek, Centrum voor elkaar, Buurtzorg, Psychologenpraktijk Bunnik, Balans diëtist, Dermea huidtherapie, logopediepraktijk Bunnik/Odijk, verloskundigen Utrecht-Oost, Pro Podotherapie, Saltro en KinderPraktijk Bunnik. 

Huisarts Dominique van Steenis en apotheker Roel Bots zijn twee van de initiatiefnemers. Ook huisartsenpraktijk Hassink en Franssens was vanaf het begin betrokken. Bots: ,,We zijn hier tien jaar geleden al mee begonnen. De Loswal hebben we ook samen gerealiseerd, maar daar hadden we toch al snel te weinig ruimte.” Gisteren vertelden zij het hele verhaal over het tot stand komen van het Gezondheidscentrum Kromme Rijn en het De Loswal, het gebouw dat ze achterlaten. 

GEEN FEEST Bots en Van Steenis hadden zich de opening van het nieuwe gebouw anders voorgesteld. ,,We wilden een groot feest geven voor heel Bunnik. Ook hadden we onze medewerkers veel meer willen laten zien en vertellen vooraf. Door de coronacrisis gaat dat nu allemaal lastiger. We zijn wel van plan de deuren op een zaterdag open te gooien voor alle Bunnikers. Wanneer dat kan, weten we nu nog niet.”

Er kan in elk geval gewoon begonnen worden met werken. Bots en Van Steenis: ,,We hebben ruimte, dus het is goed mogelijk om afstand te houden van elkaar.” En dan kunnen ze doen waar het allemaal om te doen is. ,,Op een laagdrempelige manier kwalitatief goede zorg leveren, op een dorpse manier. Dat is onze wens.”

Gezondheidscentrum Kromme Rijn opent op 2 juni de deuren
Apotheker Roel Bots en huisarts Dominique van Steenis volgen de bouw op de voet
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie