Het team van Wear2Work.
Het team van Wear2Work. Wear2Work

Open Dag bij Wear2workVrijdag 8 december van 15.00 tot 19.00 uur

30 november 2023 om 13:15 Zakelijk

WIJK BIJ DUURSTEDE Wear2work is specialist in werkschoenen, werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Zo’n 14 jaar geleden is Wear2work gestart als webshop en een lokale winkel. Door de jaren heen is de onderneming uitgegroeid tot een allround specialist. Ruim 20 medewerkers verzorgen meer dan 300 online bestellingen per dag voor klanten in Nederland en België. Naast de webshop heeft Wear2work ook een fysieke winkel waar zowel particulieren als bedrijven uit het hele land naar toe komen om kleding en schoenen te passen en te vergelijken.

Op vrijdag 8 december organiseert Wear2work een open dag van 15.00 uur tot 19.00 uur voor zowel particulieren als bedrijven. Deze open dag zal volledig in het teken staan van kerst met heerlijke (Kerst)hapjes en drankjes en gezellige kerstkraampjes. Men kan gratis werklaarzen laten poetsen en er zijn diverse acties met spectaculaire prijzen. Ook aan de kinderen is gedacht, zij kunnen gratis een t-shirt laten bedrukken met hun naam. Vanzelfsprekend mag iedereen ook gewoon lekker komen shoppen.

Op het oog is er weinig verschil tussen bedrijfskleding en reguliere fashion. Zo lijken veel werkschoenen op casual sneakers, maar hebben ze wel een beveiligde neus en een anti perforatie tussenzool. En ook bij de werkkleding is er de laatste jaren een duidelijke trend te zien waarbij mode en functionaliteit steeds vaker worden gecombineerd.

Elise: ,,Tijdens de Open Dag geven we 10 procent korting op ons complete assortiment. Er zijn mooie win-acties met als hoofdprijs een nieuwe Rucanor mountainbike en iedere bezoeker ontvangt een goodie bag.’’

Wear2work combineert kennis en enthousiasme met een fysieke winkel, grote voorraad en een eigen textieldrukkerij waardoor het voor veel bedrijven de ideale partner is voor werkkleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Wear2work, Molenvliet 1, Wijk bij Duurstede. Telefoon 0343-410110 of www.wear2work.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie