Michiel Vermeulen en Ron van den Heuvel.
Michiel Vermeulen en Ron van den Heuvel. Organisatie Winter Wonderland

Winter Wonderland in Werkhoven: Ron en Michiel maken er een feestje van

22 november 2023 om 09:45 Zakelijk

WERKHOVEN Ron van den Heuvel en Michiel Vermeulen zijn aan elkaar gewaagd. Ze organiseren samen voor de zevende keer Winter Wonderland in Werkhoven. De eerste editie bescheiden op de Brink met vijftig kerstbomen, nu een Winter Wonderfeest met altijd wat te doen.

Ron en Michiel zijn druk met de voorbereidingen. Het grootse openingsfeest staat gepland op zaterdag 25 november vanaf 17.00 uur. Rond de klok van 18.30 uur start de lichtshow en wordt Werkhoven compleet in Kerstsfeer gedompeld. Ron: ,,Hoe het zo gekomen is? We hadden vijftig kerstbomen op de Brink staan en dachten dat er wel wat meer gezelligheid bij kon. Dat liep een beetje uit de hand. We hangen nu bijvoorbeeld alleen al 150.000 lampjes op. In april is er zelfs een ijsbaan bijgekomen. We stoppen er toch nooit mee en hebben dan liever alles in eigendom. We zijn het hele jaar door bezig. Het is onze vakantie, we verzinnen, bouwen en kopen continue.’’

Ron werkt in zijn dagelijks leven in de bestrating, Michiel in de bouw. Het vrolijke duo zet Werkhoven met plezier op de kaart en is druk met de meest uiteenlopende klusjes.

Naast de spectaculaire opening van Winter Wonderland in Werkhoven staat op vrijdag 1 en vrijdag 8 december discoschaatsen op het programma, op zaterdag 9 december is er een grote kerstmarkt met aansluitend een feestavond voor iedereen, op vrijdag 15 december staat een besloten kerstborrel voor ondernemers gepland en op zondag 17 december vindt de afsluiting plaats tijdens het Gouden Gloeilamp Feest. 

Ron: ,,We verzinnen iedere keer wat anders. En voor ons hoeft het deze tijd echt niet te sneeuwen. Voor mij mag het 14 graden zijn, die sneeuw maken we desgewenst zelf wel. Elke dag is de Noordpoolbar en de overdekte Giga schaatsbaan open en vindt het WK bobsleeglijden plaats. De gezelligheid en Werkhoven op de kaart zetten. Daar gaat het ons om en daar zijn we het hele jaar door mee bezig.’’

Alle evenementen zijn op het plantsoen in de grote feesttent. Kijk op facebook onder kerstbomenverkoopwerkhoven voor meer info.

Deze informatie word je aangeboden door de organisatie van Winter Wonderland Werkhoven

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie