Het team van Dorestad Mobiliteit. v.l.n.r. Dennis Merkenhof, Remko Hennipman en Sandro Favre.
Het team van Dorestad Mobiliteit. v.l.n.r. Dennis Merkenhof, Remko Hennipman en Sandro Favre. AutoFirst Dorestad

Nieuwe eigenaar voor AutoFirst Dorestad

17 oktober 2023 om 09:45 Zakelijk

WIJK BIJ DUURSTEDE Per 1 oktober heeft Sandro Favre Autobedrijf Dorestad aan De Langkamp 10 in Wijk bij Duurstede overgenomen. Sandro heeft jaren ervaring in de autobranche en kreeg de kans om zijn droom van een eigen autobedrijf waar te maken. 

,,Ik ben zo blij dat ik, in mijn woonplaats, Wijk bij Duurstede de kans heb gekregen om dit bedrijf, met de vaste monteurs, een nieuwe toekomst te kunnen geven. Kwaliteit van onze service staat bij ons hoog in het vaandel”, aldus Sandro. De nieuwe naam is AutoFirst Dorestad Mobiliteit geworden.

,,U bent van harte welkom voor onderhoud, reparatie of APK keuring van uw auto, camper of bedrijfswagen van welk merk of leeftijd dan ook. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de BOVAG en AutoFirst pechhulp, waardoor u bij onderhoud het voordeel van vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week pechhulp heeft via het netwerk van AutoFirst bedrijven in heel Europa.”

U vindt ons aan De Langkamp 10 op industrieterrein Broekweg in Wijk bij Duurstede. Wij zijn bereikbaar via telefoonnr. 0343-563616 of 06-58064904, en via email; info@dorestadmobiliteit.nl. Kijk voor meer informatie op onze website www.autofirst-dorestad.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie