Marc Hermsen
Marc Hermsen Marc Hermsen

Stembevrijding in Odijk

12 januari 2023 om 11:53 Zakelijk

ODIJK Op vrijdag 17 februari start ademcoach – dirigent en stembevrijder Marc Hermsen een nieuw cursus stembevrijding.
Zingen is ontspannend en geeft energie. Dat is alleen al een reden om deze cursus te volgen. Maar zingen kan nog veel meer zijn. Met behulp van je stem kun jezelf ook bevrijden van dingen die je hebt vast gezet in je leven. Om jezelf vrijer te kunnen uiten. De trilling van je stem brengt je recht in je ziel. En daar waar iets trilt vindt transformatie plaats.

Met behulp van laagdrempelige oefeningen en het zingen van mooie mantra’s leer je om te gaan met angst en verzet zodat je vanuit vertrouwen ruimte kunt geven aan het lied dat in jou leeft. 6 bijeenkomsten Er zijn nog enkele plaatse vrij.

Ontspanning & Vitaliteit met behulp van de adem

Vanaf 27 jan en 3 febr. start ook weer de basistraining De kracht van ademen.
Wil je leren ontspannen, rust in je hoofd creëren, je weer vitaal voelen? Met eenvoudige oefeningen leer je weer voluit ademen. Ontdek hoe je daarmee een shift kunt maken naar meer welzijn, beter slapen, emotionele stabiliteit en betere gezondheid. Na deze kennismakingsavond kun je inschrijven voor een korte training. Hierdoor kun je de kracht van de adem echt inpassen in je leven en ervaren welk verschil dat maakt.

Voor meer informatie en aanmelden: www.marchermsen.nl

Met behulp van je stem kun je jezelf bevrijden van dingen die je vast hebt gezet in het leven
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie