Rietveld Zonwering is een toonaangevende aanbieder van onder andere rolluiken, zonneschermen, terrasoverkappingen, horren, screens en andere toevoegingen aan een woning.
Rietveld Zonwering is een toonaangevende aanbieder van onder andere rolluiken, zonneschermen, terrasoverkappingen, horren, screens en andere toevoegingen aan een woning. Rietveld Zonwering

Verbouwingskorting op rolluiken en raamdecoratie bij Rietveld Zonwering - adviseur komt aan huis

4 november 2022 om 14:59 Zakelijk

NIEUWEGEIN De showroom van Rietveld Zonwering wordt op dit moment compleet verbouwd en is gesloten. Voor adviseur John Kersten een uitdagende tijd, want in plaats van werken in de showroom, bezoekt hij nu al zijn opdrachtgevers aan huis. Maar met zijn jarenlange ervaring draait hij zijn hand er niet voor om en presenteert op afspraak het beste concept aan de klant thuis.

John: ,,Het is natuurlijk wel anders, dat werken op locatie, maar het heeft ook wel wat. Vooral nu de verbouwingsactie loopt, waarbij we tien procent korting geven op rolluiken en raamdecoratie én ook nog gratis montage aanbieden, zal het wel wat drukker worden.’’ De vriendelijke adviseur benadrukt wel dat gordijnen hier niet onder vallen, maar wel bijvoorbeeld duettes en rolgordijnen.

Rietveld Zonwering is een toonaangevende aanbieder van onder andere rolluiken, zonneschermen, terrasoverkappingen, horren, screens en andere toevoegingen aan een woning.

De rolluiken van SunCircle verhogen bijvoorbeeld het wooncomfort en veiligheid, zorgen voor een lagere energierekening, zijn geluiddempend en werken inbraakvertragend. In deze tijd is het zeker zinvol om ook de ramen mee te nemen in het energiezuinig maken van de woning.

John: ,,We zien zeker een toename in aanvraag. We staan goed bekend (al 76 jaar) en onze service is en blijft gewoon goed. Ondanks het feit dat de showroom nu dicht is, komen er nog steeds aanvragen binnen. We zijn er trots op en werken ook na de overname door SunCircle op dezelfde manier door. We kijken op dezelfde manier naar de toekomst en zorgen er voor dat lokaal ondernemen ook gedegen en goed ondernemen is. En om het gemis van de showroom toch iets te verzachten, is nu de aantrekkelijke verbouwingsactie van start gegaan.’’

De showroom van Rietveld Zonwering en SunCircle is gesloten t/m 9 januari. Tot die tijd kan men telefonisch of via de site een afspraak maken voor een geheel vrijblijvend advies op maat aan huis.

Rietveld Zonwering is in samenwerking met SunCircle gevestigd aan Ravenswade 1k in Nieuwegein. Telefoon 030-2882918, www.rietveldzonwering.nl of www.suncircle.nl.

Adviseur John Kersten
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie