Fiona Franchimon krijgt Dutch Beauty Award
Fiona Franchimon krijgt Dutch Beauty Award Brian de Bruijn

Utrechtse ondernemer Fiona Franchimon wint de Dutch Beauty Award 2022

Zakelijk Deel je nieuws

Afgelopen Maandag 23 mei was in Koninklijk Theater Tuschinski in Amsterdam de jaarlijkse uitreiking van de Dutch Beauty Award, dé beautyprijs van Nederland. Waar Fiona Franchimon uit Utrecht/Zeist met haar gelijknamige haircare lijn genomineerd was met de Color & Shine shampoo en conditioner in de categorie ‘Made in NL’. Na een prachtig jury rapport mocht Fiona haar Dutch Beauty Award in ontvangst nemen van Marlijn van Weerdenburg. 

Award Winning Color & Shine Shampoo en Conditioner

Fiona heeft 12 jaar geleden haar Hairstyle Salon in het centrum van Zeist geopend. “Luisterend naar de wensen van onze klanten zijn we gestart met het produceren en creëren van onze eigen haircare lijn. Dat het nu na een half jaar op de markt al bekroond wordt met deze Nederlandse prestige award is ongelofelijk”, aldus Fiona Franchimon zelf. Na een prachtig jury rapport mocht Fiona haar Dutch Beauty Award in ontvangst nemen van Marlijn van Weerdenburg. 

Het Jury Rapport
“In de Made in NL-categorie verrast het haarverzorgingsmerk Fiona Franchimon met Color and Shine Shampoo + Conditioner. Dit duo doet precies wat het belooft: het zorgt voor gezond glanzende lokken en houdt de kleur op peil. De conditioner pept bovendien het haar op dat is behandeld met warmte-tools en maakt eveneens een eind aan pluizige punten. Beide producten zijn vegan en vrij van microplastics.”

Made in NL, Fiona Franchimon Haircare 
“Wat een eer dat we met zo’n mooi product, helemaal van Nederlandse bodem, hier mogen staan. De formule is helemaal van scratch gecreëerd naar de wensen van onze klanten. De geur is speciaal voor ons op maat gemaakt in Amsterdam. De productie vindt plaats in het zuiden van ons land in samenwerking met een zeer hoogwaardig natural based laboratorium. Zelfs de verpakking is van een Nederlandse producent.”

Fiona Franchimon met Color and Shine Shampoo & Conditioner
Fiona Franchimon met Color and Shine Shampoo & Conditioner
advertentie