Schrijver gezocht
Schrijver gezocht Pauw Media

Freelance schrijvers gezocht voor verhalen van ondernemers

Zakelijk

REGIO Voor de regio’s Houten, Bunnik, Wijk bij Duurstede en Zeist zijn wij op zoek naar freelance schrijvers voor commerciële verhalen. Als freelance schrijver weet jij alles van teksten die mensen in beweging brengen. Je geniet van contact met bevlogen ondernemers. Je interviewt, verzint originele invalshoeken en schrijft verhalen die in de smaak vallen bij duizenden nieuwsgierige lezers.

Wat ga je doen?

Je schrijft vooral voor vaste partners: ondernemers die met onze hulp meer bekendheid en autoriteit willen opbouwen. Jij kent de wensen van de klant én die van de doelgroep. En dat lees je terug. 

Wat krijg je?

Boeiende gesprekken met inspirerende ondernemers

Mogelijkheid schrijfervaring op te doen 

Een passende vergoeding

Wat neem je mee?

Een HBO-diploma bijvoorbeeld op het gebied van communicatie of journalistiek

Je bent ijzersterk in taal

Je werkt nauwkeurig, resultaatgericht en legt de lat hoog

Over BDUmedia

Als sinds 1871 zijn de nieuwsmerken van BDUmedia sterk geworteld in de samenleving. Bekende gezichten, straten en gebouwen: nieuws uit dorp, gemeente en de regio. Vertrouwd en verrassend. Met onze kranten en websites bereiken wij regionaal 1,5 miljoen huishoudens en bieden wij ondernemers hét platform om in contact te komen met hun lokale doelgroep. 

Enthousiast geworden? Mail je motivatie en cv naar a.corbeij@bdu.nl. Neem voor meer informatie contact op met Agnes Corbeij, journalist bij BDUmedia. Tel. 06-15280213. 

advertentie