Afbeelding
Sixtyseven Vastgoedcommunicatie

Wonen op Sluiseiland: Hier wil je niet meer weg

1 juli 2021 om 10:45 Zakelijk

VIANEN Centraal in Vianen, tussen het Merwedekanaal en het historische stadshart verrijst Sluiseiland. Een uniek eiland waar grootschalig groen en waterstructuren centraal staan.

Het Sluiseiland als woongebied. Gesloten in het hart van Vianen. Dicht tegen de historische binnenstad aan, met zicht op de Lek, omgeven door groen. Geïnspireerd door het sluizencomplex en de vaarroute langs de historische binnenstad.

In 2019 is de eerste fase aan de zuidkant van het eiland in verkoop gegaan. De bouw is ondertussen in volle gang en naar verwachting worden de eerste woningen in het derde kwartaal van dit jaar opgeleverd. Ook de herenhuizen en appartementen in de tweede fase, centraal gelegen op het eiland, zijn op enkele woningen na verkocht. Afgelopen april is gestart met de bouw van deze fase.

RIANTE APPARTEMENTEN De derde fase bestaat uit 44 riante appartementen en is gesitueerd op de kop aan de noordkant van het eiland. De appartementen zijn zeer divers. Zo verrijzen er appartementen met een woonoppervlak van 70 tot maar liefst 160 m2. Alle appartementen krijgen een mooie buitenruimte met een prachtig uitzicht op de omgeving. Deze worden zo gepositioneerd dat je volop kunt genieten van de kwaliteiten van de omgeving. Het beste uitzicht op water, groen en het sluizencomplex. Uiteraard komen er voldoende mogelijkheden om te parkeren. Ook wordt op de parkeergarage een binnentuin gerealiseerd. Hier geniet je in de luwte van het complex urenlang van de zon.

START VERKOOP De 44 appartementen van Kop Noord gaan vrijdag 2 juli via de website www.sluiseiland-vianen.nl in verkoop. Hier vind je vanaf dat moment alle informatie over de appartementen, de koopsommen en het verkoopproces. Vanaf dat moment kun je je ook direct inschrijven op het appartement van je voorkeur.

INFORMATIEGESPREK Heb je een keuze gemaakt en wil je je inschrijven, maar heb je nog vragen die je eerst graag persoonlijk beantwoord wilt hebben? Dan kun je je vanaf 2 juli via www.sluiseiland-vianen.nl aanmelden voor een gesprek met een van de woonconsultants. Deze gesprekken worden gehouden in het Sluishuis op het Sluiseiland.

Meer informatie over het project via Sixtyseven Vastgoedcommunicatie
Martin de Reus, telefoonnummer 0251-676767.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie