Erica Dalsem en Wendy Hiele, eigenaressen van Hiele en Dalsem Makelaardij.
Erica Dalsem en Wendy Hiele, eigenaressen van Hiele en Dalsem Makelaardij. eigen foto
Vakvrouwen in beeld

Veel mogelijk bij Hiele en Dalsem

4 juni 2021 om 13:00 Zakelijk

HOUTEN Hiele en Dalsem Makelaardij behoort al jarenlang tot de top verkopende makelaars in Houten. Eigenaren Wendy Hiele en Erica Dalsem zitten samen al 27 jaar in het vak. Deze ervaring is enorm van belang in een woningmarkt die continue in beweging is. Zij kennen het klappen van de zweep en zijn daardoor ontzettend goed in staat in te springen op actuele ontwikkelingen. Daarbij hebben zij in de praktijk veel mensenkennis opgedaan, zodat het makkelijker wordt om tot een goede match te komen en een woning reëel te waarderen.

Annette Stolk – de Vries

Bij Hiele en Dalsem Makelaardij zetten ze in op duurzame relaties met hun opdrachtgevers. In verreweg de meeste gevallen komen de mensen weer bij hen terug bij de aan- of verkoop van een volgend huis. Het is belangrijk dat de organisatie van het bedrijf op orde is. Naast Hiele en Dalsem werkt Inge Nauta in de buitendienst. Op kantoor zorgen Ingrid Vervoorn en Sandra Hund ervoor dat alles op rolletjes verloopt.

SUCCES Dalsem: ,,Het succes van ons bedrijf is ontstaan door hard te werken, geduld en doorzettingsvermogen. Onze kracht ligt erin steeds te kijken naar de mogelijkheden en doortastend te zijn op het juiste moment.” Eerlijkheid en het nakomen van afspraken staan daarbij centraal. Daarbij blijven ze trouw aan de opdrachtgever en aan zichzelf.

RESULTAAT Door goed te luisteren naar de wensen van de klant weet Hiele en Dalsem Makelaardij opdrachten om te zetten in goede resultaten. Hiele: ,,We willen het beste voor onze klant. Dat bereik je door goed te luisteren en de cliënt goed aan te voelen. Ik durf te zeggen dat we een groot empathisch vermogen hebben. Dat helpt enorm in dit vakgebied. Je verkoopt niet alleen een huis, je bent even deelgenoot van een heel belangrijk moment in het leven van mensen.” De passie en plezier halen ze uit de verhalen van hun opdrachtgevers. Ze zijn pas tevreden als ze het gevoel hebben dat ze voor hun cliënten net even dat extra’s hebben kunnen brengen voor het bereiken van een optimaal resultaat. Het kantoor bestrijkt alle facetten van de makelaardij. Naast de aan- of verkoop van uw huis kunt u er ook terecht voor het laten verzorgen van een taxatie. Bovendien verzorgen ze graag de styling van uw woning. Dit kan in de vorm van juiste styling tips, een inrichting van een lege ruimte, gebruik maken van accessoires of complete inrichting van een woning met kartonnen meubelen.

Meer informatie: www.hdmakelaardij.nl. Het kantoor is te bereiken op 030-6353052 of info@hdmakelaardij.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie