Monumentaal TorenlaanTheater
Monumentaal TorenlaanTheater Jan Verdonk

Schonere Lucht in het TorenlaanTheater!

Zakelijk Deel je nieuws

Kent u het TorenlaanTheater aan de Torenlaan?


Dit theater werd tot het uitbreken van Corona  dagelijks gebruikt voor de repetities van het Zeister Mannenkoor, vanandere koren, voor culturele activiteiten en voor concerten van klassiek, jazz tot folk, Vertelcafé en de vele activiteiten van de Algemene Seniorenvereniging Zeist.  

We hopen dat ook ons Theater binnenkort weer open kan.  Van overheidswege worden nu echter strengere eisen gesteld aan luchtbehandeling, niet alleen in scholen en sportaccommodaties maar ook in theaters. Dus ook in het Torenlaan Theater!
We zijn dan ook druk bezig met de aanschaf van een nieuw ventilatiesysteem als beste optie voor verse lucht en tegen virussen. 

Omdat de vereniging Zeister Mannenkoor (eigenaar van het Torenlaan Theater) deze noodzakelijke investering niet in z’n geheel kan opbrengen,  na de grootschalige verbouwing in 2019,  zijn wij  een crowd funding actie gestart om de benodigde investering voor een nieuw ventilatiesysteem uit fondsen en uit donaties van particulieren te verwerven. 

Daarom doen wij een beroep op u als (toekomstig) bezoeker van het Torenlaan Theater:

          Help het Torenlaan Theater aan schonere lucht en doneer!

??

 Scan de QR-code of kijk op een onze websites hoe u het beste kunt  doneren:  www.zeistermannenkoor.nl  enwww.torenlaantheater.nl

We hopen op uw steun, zodat we u binnenkort weer in grote getale kunnen ontvangen in ons prachtig vernieuwde Torenlaan Theater, mét schonere lucht!

Bij voorbaat onze hartelijke dank!

advertentie
advertentie