Jos en Marianne van Bentum bij hun campers.
Jos en Marianne van Bentum bij hun campers. Compacte Camperverhuur

Zorgeloos en flexibel op reis

Zakelijk

BUNNIK Compacte Campers Verhuur in Bunnik viert in 2021 het 5-jarig bestaan. Jos en Marianne van Bentum zijn trots op dit jubileum en organiseren ter ere hiervan leuke winacties voor al hun klanten. 

door Claudia Verbree 

Jos van Bentum is eigenaar van Compacte Campers Verhuur. Samen met zijn vrouw Marianne en hun drie zonen zetten ze zich in om iedereen die bij hen een camper huurt van een onbezorgde vakantie te laten genieten. ,,Wij verhuren campers voor twee personen tot aan campers voor zes personen”, aldus Jos.

CORONA PROOF Met de camper op vakantie wordt steeds populairder onder gezinnen. ,,Afgelopen zomer merkten we een stijging in de vraag naar campers en hebben daarom nu twee extra campers gekocht speciaal voor gezinnen”, zegt Jos. Er komt een sportieve buscamper voor 4 personen en een half integraal voor 5 personen bij. ,,Je kunt met de camper gaan waar je wilt en de gebieden waar corona heerst gemakkelijk vermijden.” Ook is de camper geheel zelfvoorzienend, zowel een douche als toilet zit in bijna alle campers.


COMPLEET Als je een camper huurt bij Jos en Marianne kun je erop rekenen dat aan alles is gedacht. Jos: ,,Wij verhuren onze campers met een compleet binnen- en buiteninventaris. Aan alles is gedacht. Op iedere camper zit bovendien een fietsenrek, geschikt voor e-bikes”. Samen zorgen zij ervoor dat iedere camper tiptop in orde en schoon is voor vertrek.

Het bedrijf biedt een verschillende campers, voor ieder wat wils. Alle campers zijn anders en hebben een andere indeling. ,,We verhuren sportieve buscampers , die leuk en makkelijk zijn om mee te rijden. Daarnaast hebben we ook grotere half integraal campers.” Voordat je op vakantie gaat met een camper, is het fijn om eerst even te onderzoeken wat jouw persoonlijke voorkeur is. Daarom mag je altijd een afspraak maken om de campers te komen bekijken.

Of je komt langs bij een van de open dagen. Op zaterdag 10 en zondag 11 april aanstaande kun je tussen 9.00 en 17.00 uur terecht. De kijkdagen worden uiteraard geheel volgens de dan geldende voorwaarden van het RIVM worden geregeld. Check compactecampers.nl voor meer informatie.

advertentie