Afbeelding
Albert Heijn Bunnik

AH Bunnik schenkt kerstpakketten aan Bunnichem

29 december 2020 om 10:01 Zakelijk

BUNNIK Om de bewoners van verzorgingshuis Bunnichem een hart onder de riem te steken aan het einde van een toch wel vreemd en onrustig jaar heeft Albert Heijn Bunnik voor de kerst een goed gevulde Albert Heijn-tas aan alle bewoners bezorgd. Er is zelfs gedacht aan de bewoners die veel zorg nodig hebben. Voor hen was er een uitdeelpakket voor gezamenlijk gebruik.

De bewoners van Bunnichem hebben vanwege de uitbraak van Covid 19 een zeer onstuimig jaar achter de rug. Om elkaar door deze moeilijke tijd heen te helpen heeft Albert Heijn Bunnik bedacht om juist deze groep in het zonnetje te zetten. In deze groep zitten ook een aantal ouderen die veel minder dan normaal of zelfs helemaal niet meer buiten de deur komen. En dan missen zij hun wekelijkse of voor sommige zelfs dagelijkse boodschappen uitje bij Albert Heijn. Daar treffen zij normaal gesproken veel andere mensen en worden er vaak flinke gesprekken gevoerd over het wel en wee van Bunnik en de rest van de wereld. Kortom, onder het motto “wij zijn jullie niet vergeten” een mooi gebaar. Overigens zijn er diverse fabrikanten - waaronder Vrumona uit Bunnik - die geholpen hebben om deze goed gevulde tas mogelijk te maken.

KERSTLOTERIJ Voor alle klanten die nog wel naar de winkel konden komen organiseerde Albert Heijn Bunnik een Kerstloterij. De Kerstloterij bevatte mooie prijzen zoals bv 2 keukenmachines, 2 Weber BBQ’s, 3 Rugzakken van Thule, 2 Sjoelbakken en nog vele andere prijzen. Deelname was gratis door simpelweg de kassabon te voorzien van naam en telefoonnummer. Er zijn flink wat prijzen weggegeven en daarmee veel klanten blij gemaakt.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie