V.l.n.r. Irene, familie Den Hollander en Madeleine
V.l.n.r. Irene, familie Den Hollander en Madeleine David Groenhof

Bart en Judith den Hollander winnen online kerstquiz

28 december 2020 om 14:48 Zakelijk

ODIJK Om extra in de kerststemming te komen, organiseerde ’t Wapen van Odijk samen met De Andere Quiz een online kerstquiz op kerstavond.

Maar liefst 26 teams streden om de eerste prijs, zijnde een mooie fles champagne, beschikbaar gesteld door Via Madeleine Uitvaartzorg. Het motto van uitvaartbegeleider Madeleine (die zelf ook deelnam aan de quiz) is: ‘Vier het leven wanneer het kan!’ Meedoen aan de quiz is daar volgens haar een goed voorbeeld van.

Met binnen handbereik de ‘Wapen’-borrelbox ging het er bij de teams gedurende 5 rondes van 10 vragen fanatiek aan toe. Er werd een beroep gedaan op parate kennis over kerst op het gebied van muziek, films, het kerstverhaal en feitjes zoals hoeveel kerstbomen worden er verkocht. De warme bittergarnituur als beloning op het snelste juiste antwoord op de derde bonusvraag werd bezorgd aan het team: ‘de Utrechtse Buren’.

Met maar liefst een – volgens De Andere Quiz – topscore van 39 punten waren Odijkenaren Bart & Judith den Hollander die meespeelden onder de naam Huize Barbeellaan de absolute winnaars. Op de voet gevolgd door Rob & Katrien Beelen – Varenhorst (37). De derde plek was voor de familie Beeris uit Houten (34), nipt voor hun buren De Wolfjes (33) waar het hen om te doen was. Al met al een geslaagde kerstavond.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie