Team Identity Hairdesign, vooraan midden Myke van Maarschalkerweerd
Team Identity Hairdesign, vooraan midden Myke van Maarschalkerweerd Identity Hairdesign

10 jaar Identity Hairdesign

29 februari 2024 om 13:15 Zakelijk

ODIJK ,,Je haar is jouw identiteit, want als je iemand beschrijft, noem je vaak als eerste het haar van iemand”, zegt Myke van Maarschalkerweerd. Daarom noemde ze haar kapsalon Identity Hairdesign. Op 1 maart bestaat deze zaak 10 jaar.

Jong en oud, dames en heren kunnen in deze salon hun haar laten knippen en kleuren, watergolven en permanenten.) Bruiden kunnen hier hun haar en make-up laten doen. ,,Wij zijn specialist in haar kleuren, het is een passie van mij: hoe ingewikkelder hoe beter”, zegt Myke. Door regelmatige nascholing zijn zij en haar team van topstylisten op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Myke volgde een gespecialiseerde vakopleiding voor haar kleuren en kon aansluiten bij Het Spectrum. Dit is een branchevereniging voor haarkleurspecialisten die regelmatig nascholing regelt.


GLIMLACH

Regelmatig zeggen klanten ‘Doe maar hetzelfde’. Maar als ze verandering willen, krijgen zij raad. ,,Een eerlijk advies over wat past bij die persoon. Haar hoeft niet altijd hetzelfde te zijn. Waarom niet iets meer kleur aanbrengen in een seizoen? Een kleine verandering kan heel anders voelen. Ik vind het leuk om mee te denken. Wat is mogelijk, wat kan er met het haar?” Daarbij geeft ze ook thuisadvies. ,,Zodat een klant hier met een glimlach de deur uitgaat, maar ook met een glimlach terugkomt, omdat het haar goed ‘gezeten’ heeft.”

HECHT TEAM

Het kappersteam in haar salon deelt lief en leed samen. ,,We zijn een hechte groep, we zijn meer familie dan collega’s. Wij werken leuk samen en vullen elkaar aan.” Dat willen ze uitstralen naar klanten zodat zij zich ook thuis voelen in de salon. Myke begon in 2001 als zaterdaghulp in de kapperszaak van Annemieke van Beek. Na haar kappersopleiding bleef ze hier werken. Tien jaar geleden kreeg Myke de kans om de salon over te nemen. ,,Ik doe het met mijn team en kan niet zonder hen.”

In de jubileumweek van 27 februari tot en met 2 maart krijgen klanten stapelkorting op producten. Elke klant in die week maakt met de kassabon kans op een grey egg barbecue.

Identity hairdesign, Boomgaardweg 5 in Odijk T. 030-6564441

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie