Glenn van der Valk: ,,De ondernemers, bedrijven en instellingen die ons benaderen voor video’s, lopen uiteen van klein tot groot en zijn zeer divers qua branches en doelgroepen.” (Foto Pauw Media)
Glenn van der Valk: ,,De ondernemers, bedrijven en instellingen die ons benaderen voor video’s, lopen uiteen van klein tot groot en zijn zeer divers qua branches en doelgroepen.” (Foto Pauw Media) Pauw Media

‘Een video zegt zo veel meer dan alleen woorden’: Zeg Het Met Video belicht bedrijven

25 januari 2024 om 16:05 Zakelijk

REGIO Al op jonge leeftijd maakte hij video’s die hij zelf monteerde. En dat doet Glenn van der Valk nog steeds, maar nu als professional. Voor Zeg Het Met Video zet hij bedrijven in de schijnwerpers en vertelt hun verhalen.

Video’s maken is zijn grote passie, vertelt Glenn van der Valk. ,,Een video zegt zo veel meer dan alleen woorden.” Voor Zeg Het Met Video, dat onderdeel is van BDUmedia, werkt Glenn aan video’s voor klanten van dit mediabedrijf. ,,Dat kunnen bedrijfs-, vacature-, evenement- of productvideo’s zijn, maar ook commercials. Wij vertellen de verhalen van onze klanten op een sterke, visuele wijze die geschikt is voor diverse online toepassingen.”


Glenn is afgestudeerd als audiovisueel specialist en is inmiddels al vijf jaar actief als professional in zijn vakgebied. Voor de uitgaven van BDUmedia maakte hij door heel Nederland reeds vele videoreportages over de meest uiteenlopende onderwerpen, variërend van de Ballonfiësta afgelopen zomer in Barneveld tot de Sinterklaasintocht in Gorinchem. ,,De gemaakte video’s sloten perfect aan bij de aandacht die deze evenementen kregen in diverse regionale kranten die door BDUmedia worden uitgegeven.” 

VIDEO IS EFFECTIEF 

Zo werden de print- en online kanalen van deze uitgaven zeer effectief gecombineerd voor deze reportages. ,,Via Zeg Het Met Video worden dit soort multichanneltoepassingen eveneens ingezet, maar dan met een meer commercieel doel”, vertelt Glenn. ,,De ondernemers, bedrijven en instellingen die ons benaderen voor video’s, lopen uiteen van klein tot groot en zijn zeer divers qua branches en doelgroepen. Afhankelijk van hun wensen kunnen zij kiezen uit verschillende opties of combinaties daarvan.”

EMPLOYER BRANDING

Glenn doelt op de mogelijkheid om bijvoorbeeld een bedrijfsvideo en een vacaturevideo te laten maken in het kader van ‘employer branding’. ,,Die kunnen dan, in combinatie met een branded content-artikel hierover, worden geplaatst op het online vacatureplatform BaanDichtbij.nl, maar ook op de nieuwssites van een of meerdere kranten. Onze klanten worden eigenaar van deze video’s en kunnen die dus ook zelf delen waar ze maar willen. Wij kunnen ze daarbij dan verder helpen met een social media-campagne voor nog meer bereik.”


Eerder gemaakt werk is te zien op zeghetmetvideo.nl of op het YouTube-kanaal van de videoproducent.

Zeg Het Met Video verzorgt het hele proces van a tot z voor de klant. Het profileren van een bedrijf, instelling, product, service of dienst is maatwerk. ,,We kijken altijd naar de kernpunten van de organisatie of het bedrijf”, zegt Glenn. ,,En we verwerken zo veel mogelijk info in de video. Indien nodig maken we aanvullende shots die passen bij het script of bij de organisatie. Van tevoren bespreken we dit allemaal tijdens de intake met de klanten om meteen duidelijkheid te krijgen over al hun wensen. Daarbij is trouwens heel veel mogelijk. Wij werken met Sony-camera’s en DJI-apparatuur, zoals een gimbal en een drone, en zo nodig huren we ook nog speciale apparatuur in. Wij zijn heel flexibel, alles is mogelijk.”

SUCCESVOLLE CAMPAGNE

Een goede samenwerking tussen Zeg Het Met Video en de klant vormt de sleutel tot een succesvolle campagne, weet Glenn. Belangrijk hierbij is waar en hoe lang de video’s te zien zijn en wat er gedaan wordt om een optimaal bereik te krijgen. ,,Video’s uploaden wij op ons YouTube-kanaal en op de door de klant gewenste nieuwssites van BDUmedia. Dat kunnen de sites van kranten zijn in een bepaalde regio of het platform BaanDichtbij.nl, of beide. Onze online marketing-afdeling zorgt dan vervolgens in overleg met de klant voor optimaal bereik via social media-kanalen. Klanten reageren doorgaans zeer positief op de resultaten die hun video’s bereiken. Die zijn altijd boven verwachting.”

ZEGHETMETVIDEO.NL

De opdrachten voor video’s komen meestal bij Glenn terecht via media-adviseurs die voor de BDU-uitgaven werken, maar geïnteresseerden kunnen ook direct via zeghetmetvideo.nl contact opnemen met Glenn. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie