Afbeelding
Gemeente Bunnik

Webinar fietsroute Bunnik-USP op 7 juli

2 juli 2021 om 11:00 Wonen

BUNNIK Een fietsverbinding tussen Bunnik en Utrecht Science Park (USP) staat al lang op de agenda. In maart heeft de gemeenteraad een voorwaardelijk besluit genomen over een fietspad door het Eikenpadplantsoen. Dit betekent dat er een plan gemaakt wordt voor de aanleg van een fietsroute waarbij de verschillende functies in het plantsoen worden gecombineerd.

INSPRAAK Het plan voor de inrichting gaat in samenspraak met omwonenden en belanghebbenden. De gemeente begrijpt heel goed dat er bij sommige inwoners vragen leven en zorgen zijn over de nieuwe fietsroute. Hiervoor zijn er nog keuzes te maken, bijvoorbeeld over de speeltoestellen, het wandelpad en het groen. En over maatregelen om het Eikenplantsoen veilig te houden voor spelende kinderen.

De eerste bijeenkomst is online op woensdag 7 juli van 19.30 uur tot 21.00 uur. Deze bijeenkomst staat in het teken van kennismaken met het projectteam, een uitleg over een aantal technische zaken en het verdere proces. Vragen kunnen worden gesteld in de chat en worden zoveel mogelijk direct beantwoord. Op vragen die niet meteen beantwoord kunnen worden, krijgen deelnemers later antwoord.

Inschrijven voor het webinar kan via de gemeentesite www.bunnik.nl.

Meer informatie staat op de projectpagina van de gemeente.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie