Afbeelding
Gemeente Bunnik

Voorlopig geen werkzaamheden in de Engboogerdbuurt

19 juni 2021 om 10:55 Wonen

BUNNIK Begin vorig jaar is begonnen aan de rioolvervanging en herinrichting van de Engboogerdbuurt in Bunnik. Door verschillende redenen, waaronder de vondst van asbest, heeft het project vertraging opgelopen en liggen de werkzaamheden al een tijd stil.

SCENARIO’S Als gevolg van de aangetroffen asbestvoegenkit worden er nu eerst scenario’s uitgewerkt om te kijken hoe de werkzaamheden weer verder kunnen gaan. Eind 2021 worden daar besluiten over genomen. Het projectteam hoopt de werkzaamheden in 2022 weer volledig te kunnen hervatten.

Wat gebeurt er nog in 2021? In 2021 worden geen nieuwe werkzaamheden meer uitgevoerd voor de vervanging van het riool en herinrichting van de wijk. De gemeente voert dit jaar nog wel een aantal kleine werkzaamheden uit. In heringerichte straten worden herstelwerkzaamheden uitgevoerd. Ook start de gemeente met de aanleg van een nieuwe speeltuin aan de Groeneweg. De afgelopen maanden zijn ook struiken en bomen geplant. Deze beplanting wordt dit jaar onderhouden en in het najaar wordt nog extra aangeplant. Tot slot wordt later dit jaar ook nog een glasbak geplaatst. Deze kan vanaf half oktober gebruikt worden en komt in het nieuwe ‘afvalbrengparkje’ aan de Molenweg.

Alle informatie over het project en de nieuwsbrieven aan de bewoners staan op de projectpagina van de gemeente Bunnik.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie