De Leest Bunnik is niet gestopt
De Leest Bunnik is niet gestopt Sleutels

Rectificatie: De Leest is niet gestopt

Winkels

BUNNIK In het Groentje van vorige week stond een zakelijk artikel over een nieuwe schoenmaker opererend in Bunnik. Daarin werd beschreven dat de schoenmaker in Bunnik was gestopt. Na wat verontrustende telefoontjes en berichten hebben we wat mensen moeten gerust stellen. Hierbij wil ik als eigenaar van De Leest Bunnik uitleggen wat dat betekent. 

De winkel blijft gewoon open zoals hij is. Sleutels en sloten en verkoop van schoenartikelen en lederwaren. Alleen de reparatie van schoenen doen we niet meer. Dit omdat ik het niet meer kan vanwege mijn ziekte ALS. Dit is ook de reden waarom we de laatste maanden gesloten waren. Ik behoor tot een risicogroep en ben ook zeer huiverig corona op te lopen. Vanaf heden zijn we beperkt open en wel op woensdag en zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur. We hebben ook een webshop en bezorgen in de gemeente Bunnik gratis aan huis. 

Mocht u tussentijds sleutels bij willen laten maken, kunt u altijd even bellen naar 06-34106841. Als we thuis zijn doen we even open voor u. In de winkel praat ik liever niet over mijn ziekte, want dat put mij uit. Maar chroom niet om te zwaaien, dat vinden wij fijn.

John Elbertse en Geerke Vermeulen

advertentie
advertentie